Lunchen in Oldenzaal: De beste plekken voor een verrukkelijke middagpauze

Oldenzaal, een charmant stadje in Overijssel, biedt een scala aan lunchopties die zowel inwoners als bezoekers zullen bekoren. Of je nu zin hebt in een snelle hap, een uitgebreid diner of iets daartussenin, er is altijd wel een plek die aan jouw wensen voldoet. Hier zijn enkele van de beste plekken om te lunchen in Oldenzaal.

1. Brasserie Le Beau

Elegant en Modern

Brasserie Le Beau combineert moderne elegantie met een uitgebreide lunchkaart. Deze brasserie is ideaal voor zowel zakelijke lunches als gezellige bijeenkomsten met vrienden.

Aanbevolen Gerecht

Probeer de huisgemaakte quiche met geitenkaas, spinazie en zongedroogde tomaten, geserveerd met een frisse salade. Hun verse smoothies zijn ook een aanrader voor een gezonde touch.

2. De Tijd

Sfeervol Genieten

De Tijd is een populaire plek voor lunch in het hart van Oldenzaal. Met een warme en gezellige inrichting is het perfect om even tot rust te komen tijdens een drukke dag.

Aanbevolen Gerecht

Hun clubsandwich met kip, bacon, sla en tomaat is een klassieker die je niet mag missen. Combineer dit met een kopje huisgemaakte soep voor een complete maaltijd.

3. Café de Engel

Traditioneel en Gezellig

Café de Engel biedt een traditionele Nederlandse lunchervaring in een knusse setting. Het is de perfecte plek om te genieten van comfort food.

Aanbevolen Gerecht

Ga voor de erwtensoep met roggebrood en spek, vooral op koudere dagen, gevolgd door een plankje met verschillende kazen en vleeswaren.

4. Het Stadscafé

Historische Sfeer

Gelegen in een prachtig historisch pand, biedt Het Stadscafé een sfeervolle plek voor je lunchpauze. De menukaart is gevarieerd en biedt voor ieder wat wils.

Aanbevolen Gerecht

De Caesar salad met gegrilde kip, Parmezaanse kaas en croutons is een lichte maar vullende optie. Vergeet niet te genieten van hun huisgemaakte ijsthee.

5. Foodbar 101

Trendy en Innovatief

Voor degenen die graag iets nieuws willen proberen, is Foodbar 101 de plek om naartoe te gaan. Hun innovatieve menu zit vol met verrassende en heerlijke gerechten.

Aanbevolen Gerecht

De poke bowl met zalm, avocado, zeewier en sesamzaadjes is een favoriet onder de vaste klanten. Voeg daar een verse gemberlimonade aan toe voor een verfrissende twist.

6. Bakhuus Oldenzaal

Ambachtelijk en Lokaal

Bij Bakhuus Oldenzaal draait alles om ambachtelijke versheid. De lunchgerechten worden bereid met lokale en biologische ingrediënten, wat zorgt voor een pure smaaksensatie.

Aanbevolen Gerecht

Het belegd broodje met gerookte zalm, roomkaas en dille is een ware traktatie. Combineer het met een kop koffie voor de ultieme lunchpauze.

7. Bagels & Beans

Gezond en Biologisch

Bagels & Beans staat bekend om zijn gezonde en biologische opties. Dit café is ideaal voor een lichte, gezonde lunch die je energie geeft voor de rest van de dag.

Aanbevolen Gerecht

Probeer de bagel met hummus, avocado en zongedroogde tomaten, samen met een smoothie van vers fruit en groenten.

8. Hotel Ter Stege

Luxe Lunch

Voor een meer uitgebreide, luxe lunchervaring kun je terecht bij Hotel Ter Stege. Niet alleen hotelgasten, maar ook dagjesmensen kunnen hier genieten van een heerlijke maaltijd.

Aanbevolen Gerecht

Het lunchbuffet biedt een ruime keuze aan gerechten, maar de carpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas is absoluut een hoogtepunt.

Of je nu op zoek bent naar een snelle hap, een gezonde optie of een uitgebreide lunch, Oldenzaal heeft het allemaal. De diversiteit aan lunchplekken maakt het eenvoudig om iets te vinden dat bij je smaak en behoeften past. Dus neem de tijd om de culinaire kant van deze prachtige stad te ontdekken en geniet van een heerlijke lunch.

Verken de kracht van lokale reclame voor jouw bedrijf!

Ontdek hoe lokale reclame de groei van jouw bedrijf kan stimuleren door je onder te dompelen in deze boeiende wereld.

Verken onderwerpen

Verken de kracht van lokale reclame voor jouw bedrijf!

Ontdek hoe lokale reclame de groei van jouw bedrijf kan stimuleren door je onder te dompelen in deze boeiende wereld.

Gerelateerde artikelen

Ontdek artikelen die relevant zijn voor jouw interesses