Ontbijten in Oldenzaal: De beste plekken voor een heerlijk ontbijt

In het pittoreske stadje Oldenzaal, gelegen in de provincie Overijssel, begint een goede dag met een uitstekend ontbijt. Of je nu een vroege vogel bent of iemand die liever iets later opstaat, Oldenzaal biedt een verscheidenheid aan geweldige plekken om je dag smakelijk te beginnen. Van knusse cafés tot moderne eetgelegenheden, hier zijn enkele van de beste plekken om te ontbijten in Oldenzaal.

1. De Tijd

Sfeervolle Ontspanning

Gevestigd in het hart van Oldenzaal, biedt De Tijd een warme en uitnodigende sfeer. Dit café is perfect voor iedereen die de dag rustig wil beginnen. Met comfortabele zitplaatsen en een uitgebreide ontbijttafel, kun je hier genieten van versgebakken broodjes, croissants en diverse belegopties.

Aanbevolen Gerecht

Probeer zeker eens hun versgeperste sinaasappelsap gecombineerd met een rijk gevulde yoghurt parfait met vers fruit en muesli.

2. Café de Engel

Klassiek en Gezellig

Café de Engel is een traditionele plek waar je kunt genieten van een klassiek Nederlands ontbijt. Dit café heeft een gezellige ambiance en is geliefd bij zowel locals als toeristen.

Aanbevolen Gerecht

Hun traditionele boerenontbijt met verse eieren, spek, en boerenbrood is een absolute aanrader. Vergeet niet een kopje koffie te bestellen – de perfecte manier om wakker te worden!

3. Brasserie Le Beau

Moderne Elegant

Voor wie houdt van een modernere setting, is Brasserie Le Beau de juiste keuze. Hier vind je een breed scala aan ontbijtopties, variërend van gezonde smoothies tot uitgebreide ontbijtplanken.

Aanbevolen Gerecht

Hun avocado toast met gepocheerde eieren en een scheutje truffelolie is een favoriet onder de vaste klanten. Combineer dit met een latte macchiato voor een complete ervaring.

4. Bakhuus Oldenzaal

Ambachtelijke Versheid

Als je waarde hecht aan ambachtelijk bereid voedsel, dan is Bakhuus Oldenzaal de plek voor jou. Dit bakhuis staat bekend om zijn versgebakken brood en banket, alles gemaakt met lokale en biologische ingrediënten.

Aanbevolen Gerecht

De versgebakken croissant met zelfgemaakte aardbeienjam is simpelweg verrukkelijk. Voeg daar een pot thee aan toe voor een rustgevende start van de dag.

5. Het Stadscafé

Historische Charme

Gevestigd in een historisch pand, biedt Het Stadscafé niet alleen heerlijk eten maar ook een vleugje geschiedenis. De inrichting is charmant en rustgevend, perfect voor een ontspannend ontbijt.

Aanbevolen Gerecht

Hun traditioneel ontbijt met een selectie van kazen, vleeswaren en een versgekookt eitje is zowel voedzaam als lekker. Maak het af met een glas versgeperst sinaasappelsap.

6. Bagels & Beans

Gezond en Biologisch

Voor degenen die op zoek zijn naar een gezonder en biologisch ontbijt, is Bagels & Beans een uitstekende keuze. Dit populaire café biedt een breed scala aan bagels, salades en gezonde dranken.

Aanbevolen Gerecht

De bagel met hummus, avocado en zongedroogde tomaten is een heerlijke en voedzame optie. Combineer het met een verse smoothie voor een extra vitamineboost.

7. Foodbar 101

Trendy en Hip

Foodbar 101 is een trendy eetgelegenheid waar je kunt genieten van creatieve en moderne ontbijtgerechten. Dit is de plek waar je heen gaat als je iets nieuws wilt proberen.

Aanbevolen Gerecht

Hun pannenkoeken met blauwe bessen en ahornsiroop zijn geliefd bij velen. Vergeet niet een cappuccino te bestellen voor een perfecte afwerking.

8. Hotel Ter Stege

Uitgebreid en Luxe

Voor wie houdt van een uitgebreid en luxueus ontbijt, is Hotel Ter Stege een uitstekende keuze. Ook als je geen gast bent van het hotel, kun je hier terecht voor een heerlijk ontbijt.

Aanbevolen Gerecht

Het ontbijtbuffet biedt een ruime keuze aan gerechten, maar de versgebakken wafels met slagroom en vers fruit zijn een ware traktatie.

Oldenzaal biedt tal van fantastische plekken om te ontbijten, elk met hun eigen unieke sfeer en specialiteiten. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassiek ontbijt, een moderne twist, of een gezonde optie, er is voor ieder wat wils. Begin je dag goed en ontdek de culinaire hoogstandjes van deze prachtige stad.

Verken de kracht van lokale reclame voor jouw bedrijf!

Ontdek hoe lokale reclame de groei van jouw bedrijf kan stimuleren door je onder te dompelen in deze boeiende wereld.

Verken onderwerpen

Verken de kracht van lokale reclame voor jouw bedrijf!

Ontdek hoe lokale reclame de groei van jouw bedrijf kan stimuleren door je onder te dompelen in deze boeiende wereld.

Gerelateerde artikelen

Ontdek artikelen die relevant zijn voor jouw interesses